Friday, April 30, 2010

Pagi yg gelap..kini sudah terang..

Ceh hr ni rasa macam teringat lagu tu.

Apa pun td pagi sangatlah best.
Sbb jalan di Kl ni agak lengang sbb banyak company off hr ni.
sempena Hari Buruh esok.

Tp company i keje ni tak tutup okey.
tak kisahlah..Kat sini pun keje tak stress. hehe

Masa drive pagi td kat Akleh, saya siap tgk jam tgn 2-3 kali..
Aku keluar rumah awal sangat ke apa .
Sbb mmg lengang sgt.
Tgk jam dah kul 8 pagi dah.
Sah ada sesuatu. mmg confiuse lah saya pagi td.

Hr ni dah jumaat..
Tgh berkira2 mana nk merayau lunch nti.

Td dpt email dr kawan2 ofc.
Jom kita layan tgk budak2 kecik kat mana tah ni layan blues.
Sah...Penganti Black dah ada in future.


video

happy wekend uols.

8 comments:

  1. video klip terbaek minggu ini..
    teringat time kecik2 dulu pun biasa buat2 konsert camnih.. wakakakaka

    ReplyDelete
  2. wakakkakakkaka....sabo jela...kui3

    ReplyDelete
  3. muahahhaaaa.. janji rowckkkkkkk....
    x blk jhr beb minggu nih?

    ReplyDelete
  4. hello beb... ape citer.... xxoo... email la wa

    ReplyDelete
  5. happy weekend to u too kak ella.. have a great one ya!

    ReplyDelete
  6. have a great weekend to you and family....:)

    ReplyDelete
  7. wah esok cuti semua org happy hehe... have a nice weekend...
    :)

    ReplyDelete
  8. babe,
    my fren pi kt LWM Subang parade. tapi dia tu garang sket...budget dia cuma 3k je & not more than that! so bila dia pi sana, dia just pekakkan telinga & tebalkan muka bila SA tu propose treatment yg "itu ini" dan "beli itu ini"...dia cuma ckp dia nk loose kan tummy dan turunkan berat je...kelakar gak i dgr dia citer sampai bertekak2 dgn SA tu sbb dia cuma nk treatment yg cukup2 3k!!!

    SA/therapist/beautycian kt situ smua takut ngan dia...so yg layan dia slalu ialah supervisor / manager...

    tp serius! mmg kurus giler dia!!! terus nmpk muda 10 thn!!! cam anak dara cam budak skolah je...anak dia 2 org, lps give birth 2nd baby tu dia mmg gemuk giler!! cam org 40an...

    smua org terkejut ngan penampilan baru dia...at last ada gak dia beli coffee kurus LWM tu...hehe

    ReplyDelete