Tuesday, June 16, 2009

Pengantin Preview


Sabtu lepas, i sibuk accompany my SIl and her fiance,
mula2 pergi cr wedding kek
Color theme - Light pink & white.
Dah order, lega rasanya...

Then kami ke AZ Bridal (http://www.azsaloon4u.com/)
untuk pilih baju and pelamin.

Gosshhh..
Aku yg terlebih sudah suka sgt all the baju lip-lap2...
Ni salah satu dr baju yg di cuba..
tp kami tak pilih baju ni utk majlisnya nti..
Saya sgt suka color baju ini... ops..kalernya hampir sama dgn baju raya yg saya sudah tempah..heheheh


Tak sabar nk tunggu majlis wedding dia next mth...

Ptg ahad juga, org kuat AZ dtg rumah saya,
utk pilih location pelamin..
pengantin nak design cage..
Tp impian dia tak dpt dipenuhi,
sbb utk design cage itu, sesuai bg ruang yg sgt besar (dewan).
rumah saya adalah kecil ruangnya utk design itu..

kami tumpang bersedih..
Tp design kedua yg dipilih adalah cantik juga..
Pelamin putih dipenuhi bunga2 pink dan putih..

So gantinya, kami telah mintak cage utk potong kek..
(design yg kecil) sama design seperti pelamin yg disukai bakal pengantin..


Ini cage yg bakal dibuat.
Cuma tema kami guna roses Pink and white..
Atleast impian pengantin bersanding dlm pelamin cage
diubah utk majlis potong kek..




Saya adalah akan menjadi lebih bz lg 2 minggu ini..
kerana,
majlis perkawinan adik ipar saya ini akan diadakan
dirumah abg nya (suamiku).

X sabar nk majlis lg,
sbb majlis perkahwinan terakhir utk keluarga mereka adalah
semasa perkahwinan saya 7 tahun yg lepas.


Nti saya jemput kawan2 semua ye..
Jom ke JB....

p/s..cage picture tu saya snap dr AZ collection

3 comments:

  1. sukenye tgk te cake table within the cage tu...
    hehehheheee....

    ReplyDelete
  2. lawanye baju tu...
    hrgenye lawa ke x ekk...hee

    ReplyDelete