Friday, May 7, 2010

Amy Search Tua.

Happy friday kawan2.
Alhamdulilah..hr ni agak ok sikit mood saya..
Thanks pd yg comment entry sebelum ni.

Ok..saya taknak membebel apa..
Saya nk kawan2 hiburkan hati dgn dendangan lagu dr Amy Search Tua ni..
Enjoy!.



video

Till then..
happy friday & happy wekend.

7 comments:

  1. have a fabulous weekend ya ella!

    ReplyDelete
  2. have a great weekend kak ella! :D

    ReplyDelete
  3. salam.. setua2 amy tetapi masih power!! bru2 ni sy ke konsert double trouble. mmg best! terkenang zaman roxk kapak dahulu.
    feeewittt.. hehe..

    ReplyDelete
  4. kalau pegi sembayang jumaat kat masjid kota dmansara, confirm jumpa amy kat tangga tuu...pakai jubah mcm org tabligh

    ReplyDelete
  5. its mothers day la kak ella. so kene happy2 tau! btw, happy mothers day ya!

    ReplyDelete
  6. frens...
    tq for ur comment..

    Blues Rider.. Ahkak pun peminat Amy Search. Yup suara Amy mmg power...

    Hang nadim - lama tak nampak awak..hmm.. skrg Amy dh berubah sikit. Nak pergi kedai makan dia kt Wangsa Amju tu , tak terpegi lg..

    ReplyDelete