Tuesday, January 12, 2010

Tok Ti bday present bag LV 40K

Hr ni satu hr kat ofc kawan2 dok cerita pasal hadiah bday Tok Ti.

LV limited Edition Rm 40K...Fuyoo..

Thanks tu klubbkidd for picture.


Cantik ke pada mata uols?.

me personally, kalau bg free,
me mintak tukar design lain kot.
Sbb tak tahan ada 34 exotic piece tu kat bag tu.
Segala kulit buaya, naga, ular ada ..hehehe

Kalau lah hubby tercinta nk bg present rm 40K tok beli handbag,
harus Hermes yg ku beli..hehehehhe
Hmm..mmg tak dapatler rm 40K tuk beli bag.
byk benda lain yg i leh invest with 40K tu..

rezeki CT..Anyway, happy Birthday Tok Ti!..

34 comments:

  1. i agak takut dgn segala barang yg made dgn authentic kulit binatang nih, buaya la, ular la, rimau la..
    risau sebab takut-takut nanti kalu pakai beg kulit ular sawa, nanti-nanti ada ular sawa ikut kita?
    kan cite dulu-dulu, kalu kita bunuh ular, nanti ular balas dendam kat kita.
    ini pulak kita ada kulit dia??..lagilah dia ikut kita!!
    awwwww..geliii..

    ReplyDelete
  2. idot..
    same with me..i pun takut + geli + ngeri..
    semua adalah...

    x penah beli bag kulit2 binatang exotic mcm tu.
    kulit lembu, kambing takpelah kan.. heheh

    ReplyDelete
  3. ermmmm...tak berapa nak berkenan la tapi dah tok ti suka, takpalah kan. hiks.

    i kalau 40k tu nak pakai untuk bayar study loan la then renovate kitchen. hahahaha

    btw, do visit my biz blog and please spread the words ya dear http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. 40k tu leh byr duit kete,kalo byr myvi kita dah tggal sket je lagi nak abes..kuang3..

    ReplyDelete
  5. kalo den lak, bleh gune nk wat donpemen umah lg sbijik..kui..kui...
    ade gak pekdahnye..

    ReplyDelete
  6. DM - samalah I..40K tu macam2 i leh buat benda lain..

    ReplyDelete
  7. Julie - betul3... dah habis byr Myvi, senang hati kan...

    40K..huh..aku nk start berangan sat..hahahah

    ReplyDelete
  8. jiyah - ye tulah lg bagus invest beli umah baru!... lg byk pekdah kan. haha

    ReplyDelete
  9. Ini rupanyer handbag yg orang dok gossip tuh..hhmm..honestly eynda tak berkenan...lagi bagus RM40K tu trade-in downpayment kete baru hahaha...

    ReplyDelete
  10. uish....ermmm klu kt mata me x skela design die...cam old2 jek...ke haku yg x reti pesen2 nih..hahahhah pape pong...hepi besday la tok ti...dh laki kayo kn 40k tu pedehal...sket jek dato'k rs....bnding dpt kawin ngan tok t...berbaloi2...ngeh3... erkk yeke??? kui3

    ReplyDelete
  11. nak wat cemana dato' K duit da x tau nak watpe.. hahahaa..

    ReplyDelete
  12. eynda - same me here..kurang berkenan design tu..

    betul tu 40K buat dp kete baru wallah!. 1 of my wishlish 2010..hehe

    ReplyDelete
  13. rozie - kalau design limited edition mmg camtu!.. tulah apa sgtlah rm 40K tok K bg ct, Ct nya income lg berbaloi2..hehe

    ReplyDelete
  14. Intan - tulah, dah Ct suka LV, Tok K bglah LV. Samalah cam kita..apa kita suka tulah hubby kita nk bagi...

    bezanya kita tak mintak yg rege 40K..kita dapat yg 4K pun syukur alhamdulilah...

    ReplyDelete
  15. dia ni mmg x de taste kot, selalu sgt beli beli L*V limited edition but semua mcm buruk giler ehehehe kesian betul kalau duit ada byk mana sekalipun but x de taste ehehehe

    ReplyDelete
  16. naddy - agreed with u..
    I think dia ni setakat beli melepaskan batuk di tangga je kot. Tok Ti, tok ti....

    ReplyDelete
  17. haiyo minah ni...no taste ...sigh!!!...too much money to waste kot...he he he

    ReplyDelete
  18. alamak byknya kulit binatang.. i pencinta haiwan, tak leh pakai yg ada kulit binatang ni ekeke... nanti arri n molly marah sbb pakai kulit kawan2 dia buat beg hehe..

    ReplyDelete
  19. Agak² tok ti dah ade ke Hermes? tak nampak lagi gambar² dia berhermes ?? takkan tak minat kot kan ? ke taste dia mmg yg buruk² camni...hehe.. bias sbb i dont favour exotic leathers

    ReplyDelete
  20. blei hbag, sendiri leh beli..tu pun nak menayang. cuba dia guna MR40k tu buat institusi kebajikan - anak yatim ke,pusat pemulihan ke? amal yg berterusan...

    ** Hehhee..Sorry la, tak minat sgt dia dan artis2 yg suka tjuk kayo.

    ReplyDelete
  21. lybeau - haha..tulah $ dorg dh byk sgt lah kan...

    ReplyDelete
  22. lady - tulah exotic skin i pun tak support. kalau setakat kulit lembu ke kambing tu oklah kan..

    hehe..camna gaknya arri ngan molly marah ek?.sure cute..

    ReplyDelete
  23. delores - kalau tak silap I pernah nampak gambar Tok Ti with beg hermes kaler orange. Dah lupa kt mana I tgk. Tp Tok ti ni mmg peminat Lv tegar.

    ReplyDelete
  24. salzahari - kita bersangka baik jelah. mungkin yg bab2 derma2 dia tak war2kan kat media..

    ReplyDelete
  25. pencinta haiwan akan membencinya tapi saya menyukainya..hehehe. hidup tok ti! tapi, kalau hangkut birkin exotic lagi la stylo kan..kan..apa la dato K ni!

    ReplyDelete
  26. Yanie.. betul3..kalau dia angkut birkin mesti lg power kan.. i sbb takut kat haiwan2 exotic ni, sbb tu kurang berkenan bag yg ni..

    apapun terpulanglah kat DK & tok ti kan. Duit dorg, sukati dorg lah nk membeli ..ye tak..

    ReplyDelete
  27. 40k has leh bwk kids main salji! hahaha..

    ReplyDelete
  28. has - heheh..tulah kalau kita 40K mcm2 kan dlm kepala boley buat...

    skrg ni musim salji kat Uk. best giler tgk gambar dorg!...jeles..

    ReplyDelete
  29. Exotic??....a BIG NO for me....geli hehe..for me i'd say tok ti ni lebih mengejar the term "limited edition" lah..bagi dia baru ade class LV....regardless the look??? ya lah kalau setakat the "ordinary LV" dia pikir ordinary people like us pun could afford one kan :) by the way $40k for that piece...i'd say..just dont give justice to the bag :( sorry ya tok ti

    ReplyDelete
  30. tak cantek ar.speedy yang bodo2 tu pong jauh lagi cantik design die.ini rope beg petaling street je

    ReplyDelete
  31. dami - heheh..nangis tok ti dgr.. tp dia tak heran kot!..haha..

    ReplyDelete
  32. ibu - same with me... exotic2 ni i takut!!!!!!!

    ReplyDelete