Wednesday, January 20, 2010

Rongeng Cik Kiah

Lunch td sempat ronggeng cikkiah dgn kawan2 ku.
Kenge & Cheq.

Lepak makan Pizza & Salad d California Pizza.
Dua sahabat tu terpaksalah menurut keinginan Mak buyung.
berbual tak hingat.. 2 jam rasa mcm 20 minit je.
Gambar kami bertiga..
Sila abaikan gambar mak buyung yg 'gemuk dan selekeh'.

Tidak dilupakan gambar handbag2 yg menjadi penawar hati.


Oh kenge..sungguh merah menyala bag mu itew.
Aku cemburu....
Lambskin yg sgt lembut mcm nak buat bantal peluk!. hehe

Cheq - Devils wear Prada ko pun aku jeles okey!..

Lepas makan, lawatan amal harus di lakukan.
jalan2 cuci mata dgn wishlish 2010..
Nti lenkali kita story pasal entry wishlish aka berangan ye kawan2..

Apapun..saya sgt happy beronggeng cik kiah bersama sahabat saya hari ini.
bak kata kenge ' harus kau dpt besalin' dgn gembira nti. hahahha

22 comments:

  1. walaweiii sis...sgt besar beg2 kalian..apekah isi dlmnyaa..??mesti mcm2 kan..ekkee..mane de selekeh sis..cun lg tu..

    ReplyDelete
  2. wow! all the Chanels! sigh! times like this makes me wish I punya badan besar sikit! then maybe I could pull off those big bags!! Soo cantik all your bags!!!

    ReplyDelete
  3. lawanya beggggg..... mana ada gemuk dan selekeh...
    yang i nampak sangat cun, dan berseri2....
    :)

    ReplyDelete
  4. waaa.. jauhnye beronggeng..sampai ke california gitu ;)

    ella, u mn ada gemuk...preggy pun tetap maintain..

    wonder la nape status ym k.cheq : the devils wear prada ;)

    ReplyDelete
  5. kelazzzzz beg k.ila....rege pong msti kelazz kn...ngeh3....

    ReplyDelete
  6. wah menawan betul yg merah tu..yg hitam plak mengancam..ish mana ada gemuk pun sis..perut jer yg besar

    ReplyDelete
  7. pheweeiitt,
    mak buyung ni tetap maintain rugged walaupun tunggu hari aja nih!
    ella, kellassss

    ReplyDelete
  8. chumell - ni kalau mak budak mmg bag besau2..leh sumbat segala harta mak, anak and bapak..heheheh

    ReplyDelete
  9. nana - thanks dear.. i think u besar tinggi lebih kurang i je kot... yg mcm kenge punya bag tu ada medium size kalau i tak silap...

    ReplyDelete
  10. lady - tulah seketul chanel bag penghibur hati. hati.. oh ahkak sudah gemuk, berat naik dah 15kg.. pening nk turunkan semula nti...

    ReplyDelete
  11. naddy - apapun ur Jumbo Classic Flap menjadi idaman hatiku... hehe

    ReplyDelete
  12. has - gemuk, tp pandai cover. haha 15kg dh naik... btw i dh bgtau cheq psl YM dia..

    ReplyDelete
  13. rozie - ahai..pandailer ko..

    ReplyDelete
  14. julie - belum tahap ratu lg dik oii.. kalau kenge tu yer.. aku ni masih budak br belajar..

    ReplyDelete
  15. lily - truly yg merah tu mmg menawan. but the size too big for me.. perut sgt besar skrg ni.. jalan pun slow kalahkan penguin dah..

    ReplyDelete
  16. idot - ahh..inilah saat2 yg aku dh paling boring.. rasa nk duk umah relaks je.. perut dah besar sgt... tak sbr nk cuti ..tinggal working days lg 13 hr je..aku menghitung hari bekerja. hahah...

    ReplyDelete
  17. haish.......mana da gemuk and selekeh! maintain cun gituuu....ur bag pun cun lah!

    ReplyDelete
  18. DM - gemuk lah... baju preggy yg size S pun ada a few yg tak muat dah... ni mmg pakai yg mana ada je ni. dah takmo beli lg tinggal brapa hr je lg...

    ReplyDelete
  19. mana ada gemuk cun lagi laaa...hehe

    ReplyDelete
  20. POSH - yelah tu..saja nk bg sedapkan hati aku.

    ReplyDelete