Thursday, January 21, 2010

Set bersalin

lega...
Set bersalin dah order..

Esok lusa sampailer kot.
I order



SET HERBANIKA NONA ROGUY

Tak dilupakan

Bengkung Tali Mia



harap2 ler kempis perut nti..hehehe..


Wekend ni nak start
cuci baju2 baby.



next week
dah start packing brg2 yg perlu di bawa ke hospital..


Aduh....Seram campur takut lah plak....


Happy wekends frens

25 comments:

  1. dah packaging baru NR nih ekkk.. dulu masa aku beli lain.. macam lama sangat je aku x branak.. wakakaaa.. aku bengkung pakai yg makcik odah punye beb.. :P

    ReplyDelete
  2. eh sme la plak kt pki set nona roguy yek
    tp nie packaging br kot....kt nyer yg lme kaler ijau tua...ngeh3

    ReplyDelete
  3. jgn seram-seram...tapi mmg ada rs seram jugak skit kan..even dah ada pengalamn ;)

    ReplyDelete
  4. hi kak ella. kejap je kak ella nak due dah. rasanya br kejap kak ella preggy kan. apa2 pon, i doakan semoga sumenye selamat kak. n selamat juga kmenjalani confinement. pastu bole melaram blk!

    ReplyDelete
  5. kalau tak bersalin tapi sesaja nak pakai bengkung untuk kempiskan perut pun boleh agaknya kan..
    i think i shud buy one, sejak banyak makan ni, nampak cam muncit skit hehe..

    ReplyDelete
  6. cam baru jer rasa ko preggy..tup tup dah nak bersalin...Good luck babe..baca doa byk2 :)

    Take care!

    ReplyDelete
  7. yo mamavogue, bape rege set ni ek?ju nyer dlu packaging kaler laen la...

    ReplyDelete
  8. babe...doa i semoga semua nya selamat ye...i yg over excited nih....take care tau

    ReplyDelete
  9. good luck n take care sis!happy deliver n happy confinement!(ade ke ucapan ni?)

    ReplyDelete
  10. intan - aku pun x tau packaging br ke lama ke..sbb this is my 1st time pakai NR. harap2 ler serasi..

    ReplyDelete
  11. rozie - heheh aku kene guna ayat yg sama mcm aku bgtau intan tu!..Brg dah sampai dah... Satu mcm bau..haha

    ReplyDelete
  12. has - smlm dah start rasa mcm sakit dah..aduh mmg takutlah!...uwaa..

    ReplyDelete
  13. kin - thanks sis.. tulah tak sbr nak kurus balik dah. hehe..

    ReplyDelete
  14. lady- tal besalin pun leh pakai dear. ada mcm2 jenis bengkung..ikut keselesaaan ok..

    ReplyDelete
  15. TTM - tulah aku pun rasa mcm kejep jek. Coming wekeng ni dah 36wks dah.. sekejap je rasa..Tp bila dh masuk 36 wk ni seram sejuk aku dibuatnya..

    ReplyDelete
  16. Joyah - ahkak beli rm 355 ..

    ReplyDelete
  17. ABH - thanks dear... I doakan aura pergi kat U.Insya Allah..

    ReplyDelete
  18. dami - Tq dear.. I pun berdoa semoga berjalan lancar hendaknya. Amin..

    ReplyDelete
  19. Ella,
    Semoga selamat bersalin nnt..
    Set bersalin NR mmg bagus ye.. Nnt cepat le slim pas berbarut sume tu.. :)

    Take care!

    ReplyDelete
  20. ita - thanks ya.. Tulah harap2 set Nr tu sesuai with me. Mmg taks abar nak slim ni. hehe

    ReplyDelete
  21. laling, masa raya cina dah bersalin ke?
    kitorang nak ronda jb.
    kalau ada kesempatan boleh singgah lawat mommy dan baby dan lawat satu family.
    ada masa tak baca n tulis email?
    nak no tepon dan alamat rumah.
    kalau sudi.
    nak hadiah apa utk baby? or mommy?

    ReplyDelete
  22. idot - i dh reply kt ur blog okey..
    anything buzz me ya..

    raya cina i mmg dah ada kt JB...dah cuti dah..

    ReplyDelete
  23. hi mummy-to-be..beli skit lagi set for newborn nak? comel2 kat http://pinkdanbiru.blogspot.com See ya!

    ReplyDelete
  24. i ada bengkung tu..mak ai,payah beno nk pki sorg2....padan muke kt dri sendri sape suruh duduk jauh2 dr family..

    ReplyDelete
  25. my first time commenting here...btw,slamat bersalin ella!!

    ReplyDelete