Wednesday, November 18, 2009

My Hubby new gadget

Ahad lepas,
habis saja concert Danny, hubby terus kata

Jom ke Lowyat!.

Ha , hubby aku ajak g Lowyat, mcm tak caya je.
maklumlah, hubby i bukan org yg minat2 sgt bab2 IT ni..
Gupa2 nya hubby dah tertarik hati nak beli Camera DSLR.

Wah3..menambah hobi baru darling aku.
So jalan2 di lowyat, Hubby pun belilah new camera..

Canon 500D.

yang paling ku tak tahan, siap beli lense yg panjang sikit.
mcm ye je hubby aku ni nak amik gambar.

En hubby sdg test camera..



1st shot masa tu adalah gambar mummy and danny ler..hehe
Tp tak upload lg lah frens.
Mmg kesan kamera yg baik, gambar terus nampak cantik !. haha.

So wekend ni hubby kata nak ajak Mummy and Danny
shooting gambar
.


Cuma tak tau lg kat mana..
Esok kot br hubby confirmkan.

harus Mummy & Danny
jadi model yg tak glamer wekend ni..heheheh...

10 comments:

  1. errr... pesan kat incik Is, kalo mau model tambahan, we all pun bolehhhhh....kahkahkahhhhh

    ReplyDelete
  2. has - mmg snap pic, tp entah2 picture benda2 yg hubby suka je.haha
    pastu nk tunggu download tu entah bila gamaknya.

    Intan - hehe.. tunggu ada majlis leh kita gather2 nti. harus kene posing lebih sikit okies..

    ReplyDelete
  3. wah camera DSLR..bestnya..ko jd model la lps ni..hee

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tengok hasil gambar dari Canon ni :-)

    ReplyDelete
  5. vee - wekend ni confirm aku posing2 gedik ala2 model yg tak menjadi..hahahah

    eynda - u pun pakai dslr kan. lg terror lah. hubby I pun main terjah je ni, tak pernah minat or belajar about camera pun before ni. nti next week i try post hasil2 snapshot nya okey. insya Allah.

    ReplyDelete
  6. haaa lepas ni abnyak la gambar2 cantik kat blog ni kan. yeay!

    ReplyDelete
  7. dm - hmm camera tu with hubby.. we just meet once a week during wekend..so harap wekend nya xtvt lah kalau ada gambar best sikit..

    ReplyDelete
  8. wah sure pasni gambar lam blog ini lebih cung!!!

    ReplyDelete
  9. jane - jgn berharap sgt!.. bukan i yg pegang camera tu..

    tp sekali sekala boleylah tunjuk hasil snap hubby.

    ReplyDelete