Wednesday, November 11, 2009

help me to find this!..

lalings fren..

kalau uols ada nampak mana2
online Coach Seller
jual bag bawah ni,

do let me know ya.



















My SIL berkenan with this bag.
I thk dah lama dah ni kuar,
thats why dah susah nk cr online.

TQ ya.

18 comments:

  1. ada. kwn has ada sales blog. rs mcm ada lg bag ni. ella cuba g sini

    http://mrsazrolsmallshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sis..bag ma sebijik mcm ni but ma punye gold..lastyear beli..now dh jatuh rege bnyk gile.
    try tgok sini..
    http://thecrazycoach.blogspot.com/

    http://kadieazlan.blogspot.com/

    nanti jumpe lg link ma bgtau.

    ReplyDelete
  3. honey & ma - thanks dear for ur help.
    i dah drool over blog tu, tp dorg ada jual yg kaler gold mcm ma punya.

    my sis nk kaler dark brown tu as dia dah ada bag coach kaler gold.

    nti i tanya my sis, kot2 she want yg kaler gold tu kalau dah mmg takde kaler coklat tu.

    ReplyDelete
  4. honey - dah sold yg kat mrs sazrol tu. then tu preloved. tq ya..

    ReplyDelete
  5. naik size apa ni sis ella? nnt tom godek2 dulu tgk kat mn eh. sbb dulu pun tom nak beli yg ni jgk utk hantran.

    ReplyDelete
  6. cuba tny cheq http://mrsazrolsmallshoppe.blogspot.com/
    dia leh tlg carikn if u really interested

    ReplyDelete
  7. Selalunyer yg jual ni terima pre-order kan...try tanya diaorg...

    ReplyDelete
  8. tom - ni mmg satu size ye dik.model ni rasa dh discontinue, mmg susah nk cr online dah. .oit..dah balik honeymooh eh...

    sha - thanks dear, i dah contact cheq. She's really friendly. thanks yer.

    eynda - dh try tanya, cuma dh takde preorder sbb model ni dah discontinue dear.

    thank u so much fren. i da dpt sorg seller yg baik hati tolong crkan bag ni. rege a bit higher dr kaler gold tu. so skrg ni my sis tgh timbang dacing nak beli ke tidak yg kaler brown ni..

    ReplyDelete
  9. bag nie cantik! saya pon bekenan gak dulu :) kalau dulu rega lam RM800

    skrg baper yer??

    ReplyDelete
  10. jane.. i email u the detail. check email ye dear..

    ReplyDelete
  11. hi my dear friend!!
    nak beli coach ke? nnti aku bg website dia..

    ReplyDelete
  12. vee- haha..SIL aku nak bag tu.. alhamdulilah dah dpt dah. mlm ni terbanglah bag tu dr US. hehehe..

    dia pilih kaler gelap, atleast kalau kaler gelap ni mak suka, leh bg mak katanya. kalau kaler gold takut mak kata striking plak.
    tp kalau cantik di mata, dialah yg pakai bag ni.hehe

    bila SIL aku sibuk ngan coach, mulalah aku nk menyibuk2 jugak dgn Coach.
    hr tu ada berkenan satu wristlet yg besar kat KLCC, Sabtu nti nk g tgk lah.

    ReplyDelete
  13. tgh surfing2 jumpe kat sini..


    mybrandoutletstore.blogspot.com

    brown colour.

    dia jual
    757 cash.

    sngt berbaloi beli..setahun dlu regenya 17++ :(

    ReplyDelete
  14. thanks ma dearie...

    takpe ma,, ma pakai masa dia new arrival. mmg mahal.

    ni dh nak discontinue br nk pakai, tu dpt murah sikit...

    ReplyDelete
  15. kak ella,

    kalo nk, bole cari memane seller yg dok oversea soh dia belikn. bg pic ngan code je. kan ada coach factory kat sana. definately ada jual lg..

    ReplyDelete
  16. thanks shikin..
    alhamdulilah..ada sorg seller tolong crkan.
    lg 1 or 2 wks, dptler my SIL bergaya dgn bag baru dia ni..

    ReplyDelete