Thursday, July 30, 2009

Tempat damai di hati..

Akhirnya..dpt juga fountain..
walaupun tak menepati citarasa saya yg utama..
Janji dpt!..

Bolehlah saya bersama hubby and danny menikmati bfast & minum ptg ditemani cucuran air...
Syoknya!..haha..


Tp next balik Jb awal puasa..
tak merasa lah gamaknya nk makan kat fountain ni..Erk!

5 comments:

  1. awat lambat sgt balik?? balik laa testing view yang mengancam tu.. :P
    btw..congrats for the new 'living-thing' inside you....ahaksss......

    ReplyDelete
  2. lawa la umah k.ila...nyaman jer..

    ReplyDelete
  3. intan - huhu.. aku takleh balik jb selalu skrg ni, dah 7 weeks aku balik jb berturut2 hr tu.. last week drive ke Jb aku bleeding, then drive back to Kl aku bleeding lg..
    So laki wa dh sound no more travel2 JB-Kl dlm masa terdekat ni...

    julie - thanks babe.. ada taman sikit je..mmg kak ila and hubby plan nakkan ada taman sikit utk rehat2kan mata.. tak sure nak tambah Gazebo or not..Tu future plan lah...

    ReplyDelete
  4. eee...bestnyer kalo dok minum petang kat tepi fountain tuh...nyaman je rasa :D

    ReplyDelete
  5. nie mst semi d or banglo u duduk. cantik. tenang je tgok.

    ReplyDelete