Wednesday, July 8, 2009

carpet oh carpet

heheh..
dah mcm "Bai jual carpet' plak aku ni..

Okies..pencarian carpet design Laura Ashley dah berjaya...
Smlm aku round kat Amcorp Mall 1hr before meet my fren.
Aku sudah sampai awal , so round2 mall dulu.
1st time g Amcorp Mall tu..

aku sudah masuk satu kedai Carpet. Kedai Carpet Arab...

And tak sangka, dia ada jual Carpet Design English Laura Ashley..
Cuma this carpet design Laura Ashley, tp made in Pakistan ke Turki..Lupalah plak..
means design tu dorg cilok Laura Ashley punya..

Tp aku tak beli lagi..
Cos aku still tak puas hati selagi tak pergi tgk kat kedai Laura Ashley.
Aku dgr kat One Utame 1st flr ada kedai LA ni.
Cuma tak tau bila sempat nak g survey kt situ, nk tgk LA situ ada supply carpet or not.
Mungkin esk ptg/mlm kalau sempat aku g OU..

So ni yg sempat aku snap dlm kedai carpet smlm..
Enjoy!!


So sesapa yg suka Carpet design bunga2 ni, byk kt Amcorp mall..
Silalah melawat..hahaha. baik je aku tolong promo kedai ni..

kalau LA takde supply carpet, harus kedai ni jugalah kutuju...

2 comments:

  1. canteeknyaa....sweetlah munga2 gtu..colourfull..

    ma suka juga design retro:-p

    ReplyDelete
  2. lawalah baper hengget tu...

    ReplyDelete