Tuesday, September 7, 2010

Berbuka @ Gallery Cafe - Balai Seni Lukis Negara

Semlm ptg I telah berbuka di Galery cafe @ Balai Seni Lukis Negara..
Smlm ptg juga, jem di Kuala Lumpur paling teruk i kene bulan puasa ni..
Dr Prince Court ke Tabung Haji je ambil masa 1 jam uols...
Walhal, kalau selalu 2 min dah sampai...

Apapun demi persahabatan, ku teruskan perjuangan....chewaah..
1 jam 45 min I drive ke BSLN. Hambik...
Kalau drive dr Kl dah sampai Tangkak uols...hahahah..

Menu semua sedap...
makanan berasa...kampung style..


See...tgk meja we all..Penuh...hahahah
Semua nak....



Lauk2 Masakan Melayu ..
Ada lala, siput sedut lemak, udang goreng..


Mee goreng, Spagheti, nasi hujan panas, & ayam lemak..
1st time i jumpa nasi hujan panas ni..
cantik color full...
Rasa pun sedap....X muak...


Ha..yg ni wajib tunjuk....
I punya makanan.
Hambik...Mcm 2 hr takmakan...
Siput sedut lemak..yummy, pedas..sedap...
Bubur Lambuk!.yess..1sttime setelah 27 hr puasa br dpt makan bubur lambuk ni..
Yg lain2 tu segala mcm semua nak test rasa....heheh


Huh...mcm2 menu ada lg uols..Dgn harga RM 28 seorg mmg berbaloi...

p/s..pic credit tu blog cik julie...thanks cik julie ya..hehe

8 comments:

  1. gambar first tu adalah gambar-gambar mereka yang tak sahur untuk 4 hari.. ;p

    ReplyDelete
  2. x hajak ponggggggggg....huuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. nasi hujan panas tu my menu masa kawin :D

    ReplyDelete
  4. oooo sedapnye!!! tak tahan tengok!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin
    :)

    ReplyDelete
  6. Tak tahan beb tgk lemak siput sedut tu...

    Eid MUbarak, maaf kalau ada tersinggung ngan aku beb..hati2 dijalanraya.
    makan lemang ingat2 kat aku ni hehe

    ReplyDelete