Tuesday, July 6, 2010

C is Crazyyyyyyyy...

Julai sudah menjelma...
means Chanel Worldwide dah officially naik harga.
ada sesetengah negara 26th June dah naik harga i dengar.

Apapun..
Edisi cuci mata En hubby ke Europe bulan lepas,
menjanjikan saya kenangan yg terindah..
Jutaan terima kasih utk En Hubby
kerna merealisasikan wishlish 2010 saya..

Chanel Jumbo Flap
Black with Silver Chain.
from paris with Luv...




Alhamdulilah..Welcome home baby...

16 comments:

  1. wahh new addition to your missy C collection. congrats!!

    ReplyDelete
  2. welcome home tu untuk yang mana kak??
    untuk en hubby ke untuk en chanel jumbo flap..
    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  3. Wah, En Chanel Worldwide naik harga pun akak tahu ni... dasyat ni..he..he..he..

    ReplyDelete
  4. huiii berpinar bijik mata aku nengok!!! huwaaaa bila lah tahun agaknya aku nak merasa pakai all the luxurious designer bags ni!!! - juju-

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhh *menitis air mata ni* tgk si "C" u tu ...takpe takpe perharps 1 fine day for me :)hihi

    ReplyDelete
  6. rara-thanks..harap2 rezeki lg murah Allah bagi. Boleh tambah lg in future..heheh

    kam - hehehe...ko rasa yg mana?..heheheh

    Juju - InsyaAllah ada rezeki nti boleh beli. Alah..ko je saja takmo beli. Pejam mata kuar duit sure boley dapat punya...

    ReplyDelete
  7. Rine - InsyaAllah i doakan u juga okey..1 fine day, sure dapat...Amin..

    ReplyDelete
  8. wahhh anggun bebenor miss C baru u ni..

    ReplyDelete
  9. ohh!!!!! pengsan tengok~~~~ hahaha....
    yeay!!!! for u kak ella.. :D

    ReplyDelete
  10. wah sis ella,
    congratz.... vavavava ini mcm senyum sampai tingaaaaa hehehehe

    ReplyDelete
  11. weheeeeeeeee!
    although dah wish dah tp nk wish lagi dan lagi dan lagiiiii!
    hehehhe
    congrates bebehhhhhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  12. To All my frens yg comments.
    rara, kam, naddy, fiza, flowerella, Eila, Verde, juju, kerul, rine, lily and sorry kalau ada yg i tak letak nama, thank u so much for ur comment.

    Blog adalah mereng sikit, comment byk yg hilang, luckily ada copy dlm email.

    Thank you alls...

    ReplyDelete
  13. oooo cantik!!! hehehe nasib baik dapat before harga naik kan??? tu lah untung betul ;D

    ReplyDelete
  14. nana.. agreed, i suka sgt my flap...yeah... i untung sbb dpt beli before naik harga.. mmg rezeki I hubby pergi Europe dlm early June hr tu...

    ReplyDelete