Friday, August 28, 2009

Today is friday!. yehaaaa..


Hallo frens..
Gembira sungguh hati saya pagi ni,
sbb hr ni hr Jumaat...
kenapa saya happy?
Sbb saya akan balik ke Jb jam 3 ptg nti,
berjumpa anak & suami tercinta..

pagi2 td, adik ipar saya yg belajar
di Kolej Universiti Islam Selangor dah call.
"kak Ella, kita nk ikut balik Jb hr ni"
nampaknya..saya ada kawan teman saya drive ke JB.
tidaklah keseorangan melayan blues di jalan raya..haha

Menanti sampai ke ptg,
kepala ni tgh memikirkan apa yg saya harus buat
cuti 3 hr di JB


Ade a few brg kene cr.
Antaranya...
1) Oven ( yg boleh buat kek tu- haha ye je aku ni)
2) Set coffee table & site table tuk sofa saya.
3) ke SSF beli perhiasan rumah

nampaknya wekend ni adalah
hr shopping tuk brg2 rumah
.

Saya akan pulang ke Kl semula
pd isnin nti selepas berbuka puasa.
harus saya akan merempuh
jem di Pedas Linggi hingga ke Nilai isnin mlm nti..
Saya seorang yg tabah di jalan raya.
2 1/2 tahun bermain2 di lebuhraya Kl-Jb
dah jadi immune dgn jem dr Pedas Linggi ke Nilai tu.
untung nasib jalan clear seperti Ahad lepas..

Doakan saya selamat pergi & balik ye kawan2..
jumpa lg minggu hadapan...

Selamat menjalani Ibadah Puasa,
Happy wekend
&
Selamat menyambut Kemerdekaan.

7 comments:

  1. wah! i pun plan nak ke SSF weekend ni :)
    i doakan selamat smpai ke destinasi. drive safely! :)

    ReplyDelete
  2. slmt memandu..berhati2 di jalan raya bebe

    ReplyDelete
  3. wah bestnyaaa....drive carefully sis..mmg selalu jam jln ke somban tu.
    syoknya nk membeli brg rumah.:)

    ReplyDelete
  4. drive carefully :)

    awak tu tgh preggy

    ReplyDelete
  5. drive carrefully.....hehe

    nanti tepek yer apa yg soping tu...hehe

    ReplyDelete
  6. have a safe journey...dasat arrr u nih...jauh tu drive KL-JB...

    ReplyDelete
  7. gigih die drive,isteri mithali neh;)

    ReplyDelete