Wednesday, December 16, 2009

gara2 survey

Gara2 konon2 buat survey di LV tadi,
I telah berkenan dgn satu bag ni.

Monogram Etoile.
rege kat KLCC

9K++ for GM
&
7K++ for PM

Tapi, td ada Gm size je, Pm size habis,
takde plak nk test power. hehe


Ni masuk dlm kes2 berangan jelah.
Tak kuasalah nak membeli bag tu skrg ni.
Nak insaf sekejap.

Bag Greta mcm besar utk saya.
So x boley masuk wishlish dah. hehe

Rasanya, I'm going to kirim
Sarah Wallet Multicolor jelah.
Cukuplah tu sebagai penutup 2009.
Insaflah Ella oii.
Ada 2 hr lg tuk I mengubah2 fikiran.
Cos my fren akan pergi membeli during wekend ni.
Jgnle ada yg menghasut2 aku.

9 comments:

  1. has tulah me nak insaf ni. rasanya dpt menahan nafsu kali ni. hehe

    ReplyDelete
  2. my fren pun kirim sarah wallet nih...

    ReplyDelete
  3. ella..cantikla monogram etoile tu..aku pun sgt2 berkenan..msk dlm wishlist gakla...hee..tp utk next yr pya budget la..this year pya dah close..hee....xde budget babe!!

    ReplyDelete
  4. erin - yup me beli wallet saja. dah email my fren kt paris. harap2 ada stock.

    ReplyDelete
  5. vee - yup mmg cantik!. lgpun ade quilt tu nampak lain dr yg normal mono.
    Tp rege dia aduhai.. Buat aku pikir tah brapa kali..hehe

    Insya Allah - ada rezeki lebih bila2 kita rembat sesama..

    ReplyDelete
  6. huhu...harge beg wat nona tersedak...huhu..^_^"

    ReplyDelete
  7. hehehehe...its ok, kalau mampu ape salahnyer...i dah lama insaf, tapi so far alhamdulilah...berjaya kekalkan keinsafan ini (yg tak tau sampai bile sudahnyer) :p

    ReplyDelete
  8. Nona - akak pun tumpang tersedak tgk rege tu. hehe

    Abrahyn - i berjaya insaf tuk kali ni. Alhamdulilah..Lega...

    ReplyDelete